Czekoladowe Pretzle (Wersja do Druku)

# Składniki:

→ Główne składniki

01 - 48 okrągłych precelków
02 - 48 czekoladek typu Hersey's Hot Cocoa lub zwykłych czekoladowych całusków
03 - 48 małych piankowych marshmallow

# Sposób Przygotowania:

01 - Ustaw piekarnik na 120 stopni Celsjusza.
02 - Wyłóż blachę papierem do pieczenia.
03 - Rozłóż równomiernie 48 precelków na przygotowanej blasze.
04 - Rozwiń 48 całusków z czekolady i połóż jedną czekoladkę na środku każdego precelka.
05 - Włóż blachę do piekarnika i piecz przez 4 minuty.
06 - Wyjmij blachę z piekarnika i delikatnie wciśnij piankę marshmallow w każdy roztopiony czekoladowy całusek.
07 - Pozostaw przysmaki do całkowitego wystygnięcia, aż stwardnieją. Potem możesz podawać.