01 -
Wymieszaj majonez, ketchup, musztardę, ocet jabłkowy, czosnek w proszku oraz cebulę w proszku, aby uzyskać sos specjalny.
02 -
Na patelni rozgrzej olej, smaż mieloną wołowinę, doprawiając solą i pieprzem do smaku.
03 -
Umyj sałatę, pokrój ogórki konserwowe oraz cebulę w cienkie plasterki.
04 -
Na każdej tortilli rozłóż usmażoną wołowinę, sałatę, plastry sera cheddar, ogórki i cebulę, a następnie polej sosem specjalnym.
05 -
Zegnij boki tortilli do środka, a następnie zwiń od dołu do góry, tworząc wrap.
06 -
Jeśli chcesz, podgrzej wrapy na patelni przez 2–3 minuty z każdej strony, aby ser lekko się roztopił.
07 -
Pokrój wrapy na pół, podawaj z dodatkowymi sosami oraz frytkami lub sałatką według uznania.