→ Mięso
01 -
500 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego
02 -
500 g gulaszu wołowego
03 -
500 g gulaszu wieprzowego
04 -
500 g wędzonego boczku pokrojonego w kostkę
→ Warzywa
05 -
500 g czerwonej papryki pokrojonej w kostkę
06 -
500 g żółtej papryki pokrojonej w kostkę
07 -
500 g cebuli pokrojonej w półplasterki
08 -
800 g całych obranych pomidorów z puszki
→ Sos & Przyprawy
09 -
250 g śmietany 30%
10 -
250 ml ostrego sosu paprykowego (np. Winiary, Develey)
11 -
250 ml sosu barbecue (np. Winiary, Develey)
12 -
2 łyżki oleju roślinnego (np. rzepakowego, słonecznikowego)
13 -
Świeża natka pietruszki do dekoracji
14 -
Sól, pieprz, chili w proszku lub pieprz cayenne do smaku