→ Kurczak
01 -
680 g filetów z kurczaka bez skóry i kości, pokrojonych w kostkę
02 -
2 łyżki mąki z tapioki
03 -
½ łyżeczki soli morskiej
04 -
⅛ łyżeczki czarnego pieprzu
→ Tłuszcz i sos
05 -
1 łyżka oleju z awokado
06 -
85 g masła bez soli
07 -
8 łyżeczek posiekanego czosnku
08 -
3 łyżki miodu
09 -
80 ml wody
10 -
2 łyżeczki mąki z tapioki
11 -
⅛ łyżeczki czarnego pieprzu
12 -
¼ łyżeczki soli morskiej
13 -
1 łyżeczka sosu tamari (do wyboru)
→ Marynowane czerwone cebule
14 -
1 średnia czerwona cebula, podzielona na połówki i cienko pokrojona
15 -
3 łyżki octu ryżowego
16 -
3 łyżki wody
17 -
1 łyżeczka miodu
18 -
1 łyżeczka soli morskiej
→ Warzywa i dodatki
19 -
270 g surowych różyczek brokuła
20 -
1 duże awokado Hass
21 -
360 g ugotowanego ryżu jaśminowego lub brązowego