Domowe Chrupkie Musli (Wersja do Druku)

# Składniki:

→ Podstawowe składniki

01 - 300 g płatków owsianych (dowolnego rodzaju)
02 - 120 g miodu
03 - 100 g oleju kokosowego
04 - 50 g wiórek kokosowych
05 - 50 g migdałów w płatkach

# Sposób Przygotowania:

01 - Ustaw piekarnik na 180 stopni, funkcja grzania góra-dół.
02 - Rozgrzej w garnku olej kokosowy, aż się rozpuści. Dodaj resztę składników i wszystko dokładnie wymieszaj.
03 - Rozłóż mieszankę na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz przez 15–20 minut, mieszając raz w trakcie, aby uniknąć przypalenia. Powinno być złociste, ale nie ciemne.
04 - Pozostaw granolę do ostygnięcia, a następnie przechowuj w zamykanych słoikach lub od razu się nią delektuj.

# Uwagi:

01 - Przechowuj w szczelnym pojemniku do 4 tygodni.