→ Tłuszcze i przyprawy
01 -
10 ml oleju sezamowego prażonego
02 -
2 łyżki świeżego startego imbiru
03 -
30 ml oliwy z oliwek podzielonej na dwie części
04 -
4 ząbki czosnku przeciśnięte lub posiekane
→ Warzywa
05 -
3 małe bok choy, oddzielone liście i przycięte końce
06 -
5 dymek pokrojonych na plasterki, podzielone na dwie części
07 -
225 g cienko pokrojonych grzybów shiitake
→ Płyny
08 -
30 ml sosu sojowego
09 -
1,5 litra bulionu warzywnego
→ Gotowce
10 -
450–570 g mrożonych pierożków typu potstickers
→ Przyprawy
11 -
Świeżo mielony pieprz czarny do smaku
→ Dodatkowe posypki
12 -
Posiekany czosnek smażony, sezam prażony, przyprawa furikake, pikantny olej chili