01 -
Ustaw piekarnik na 190°C (375°F). Wyłóż blachę papierem do pieczenia lub delikatnie ją natłuść.
02 -
Odwiń ciasto francuskie i podziel na trójkąty.
03 -
Połącz w misce mięso kraba, serek śmietankowy, ser cheddar, majonez, musztardę Dijon, sok z cytryny, czosnek w proszku i pieprz. Mieszaj, aż składniki się połączą.
04 -
Na szeroki koniec każdego trójkąta połóż 1-2 łyżki farszu. Zwiń ciasto od szerokiego końca ku szpicowi, dbając o zamknięcie brzegów.
05 -
Gotowe roladki ułóż na blaszce, zostawiając odstępy pomiędzy nimi.
06 -
Wstaw roladki do piekarnika na około 12-15 minut lub do momentu, gdy będą złociste i chrupiące.
07 -
Po wyjęciu z piekarnika odczekaj chwilę, aż wystygną. Udekoruj natką pietruszki i podawaj na ciepło.