01 -
Pokrój białą czekoladę na drobne kawałki i wrzuć razem z masłem do miski.
02 -
Śmietankę zagotuj ze skórką z limonki.
03 -
Zalej czekoladę gorącą śmietanką i mieszaj, aż wszystko się rozpuści.
04 -
Pozwól masie wystygnąć w lodówce przez całą noc.
05 -
Za pomocą łyżeczki nabieraj porcje i szybko formuj kulki.
06 -
Włóż kulki do lodówki, żeby się schłodziły.
07 -
Podgrzewaj polewę w kąpieli wodnej, mieszając ją delikatnie.
08 -
Wymieszaj polewę z olejem kokosowym, aż składniki się połączą.
09 -
Każdą kulkę obtocz w roztopionej czekoladzie.
10 -
Umieść kulki na papierze do pieczenia.
11 -
Od razu posyp kulki przygotowaną posypką.
12 -
Pozwól kulkom wyschnąć i przechowuj je w lodówce.