→ Baza
01 -
2 łyżki drobno siekanych pistacji (opcjonalnie)
02 -
100 g roztopionego masła
03 -
200 g ciastek typu digestive, pokruszonych
→ Masa malinowa z pistacjami
04 -
70 g pistacji, świeżo posiekane
05 -
250 g kremowego twarożku
06 -
200 ml ubitej śmietanki (36%)
07 -
150 g malin, trochę odłożyć na ozdobienie
08 -
100 g cukru pudru
09 -
1 łyżeczka wanilii
10 -
2 łyżki soku z cytryny
11 -
5 g żelatyny, rozpuść w 2 łyżkach ciepłej wody
→ Górna warstwa waniliowa
12 -
1 łyżeczka wanilii
13 -
200 g serka kremowego
14 -
100 ml śmietanki, ubitej
15 -
3 g żelatyny (możesz pominąć jeśli nie chcesz)
16 -
50 g białej czekolady, roztopionej
→ Ozdoby na wierzch
17 -
Parę posiekanych pistacji
18 -
Kilka świeżych malin