Proste Brownie Malinowe (Wersja Do Druku)

Gęste brownie z wlanym malinowym dżemem i świeżymi malinami dla owocowego akcentu.

# Składniki Potrzebne do Przygotowania:

→ Główne składniki

01 - opakowanie mieszanki do brownie z potrzebnymi dodatkami
02 - 150 g świeżych malin
03 - 30 ml dżemu malinowego

# Instrukcje Krok Po Kroku:

01 - Ustaw piekarnik na temperaturę podaną dla formy 20x20 cm. Nasącz formę sprayem zapobiegającym przywieraniu i odstaw na bok.
02 - Piecz brownie zgodnie z czasem i temperaturą z opakowania, około 30 minut.
03 - Przyrządź ciasto na brownie według wskazówek na pudełku.
04 - Układaj odrobinę dżemu malinowego na wierzchu i delikatnie rozetrzyj nożem, by zrobić marmurkowy wzór.
05 - Wciśnij dodatkowe świeże maliny na powierzchnię ciasta, by było ciekawiej i smaczniej.
06 - Delikatnie wmieszaj maliny do gotowego ciasta, by rozprowadzić je równomiernie.

# Dodatkowe Wskazówki:

01 - Czas pieczenia może się różnić w zależności od piekarnika. Dobry dżem malinowy podkręca smak. Zarówno świeże, jak i mrożone maliny się sprawdzą.