Pyszny Deser Kokosowy Indyjski (Wersja do Druku)

# Składniki:

01 - 200 g wiórków kokosowych (trochę zostaw do obsypania na koniec)
02 - 75 g masła
03 - 175 g mleka słodzonego skondensowanego

# Sposób Przygotowania:

01 - Teraz pokrój masę na kawałki i każdy obtocz w kokosie.
02 - Włóż całość do foremki prostokątnej, a potem schowaj do lodówki na całą noc.
03 - Wlej mleko skondensowane do reszty i podgrzewaj, mieszając przez mniej więcej 10 minut. Potem wyłącz ogień i pozwól, by wszystko ostygło.
04 - Następnie dosyp wiórki kokosowe do rozpuszczonego masła i dalej mieszaj dokładnie.
05 - Najpierw wrzuć masło do rondla i podgrzewaj na małym ogniu. Nie przestawaj mieszać, żeby nie przypalić.

# Uwagi:

01 - To słodkość, którą mogą jeść osoby nietolerujące glutenu.
02 - Super dla tych, którzy kochają kokos w deserach.