01 -
Wyłóż formę 25 na 38 cm papierem do pieczenia.
02 -
Roztop 225 g czekolady i rozsmaruj ją na papierze, zostawiając boki wolne. Wstaw do lodówki, żeby stężało.
03 -
Wymieszaj dokładnie kremowe masło orzechowe, cukier puder i miękkie masło. Jeśli trudno rozprowadzać, podgrzej całość w mikrofalówce przez 10-15 sekund. Rozsmaruj to na zastygniętej czekoladzie.
04 -
Włóż formę z powrotem do lodówki, by warstwa z masła orzechowego dobrze stwardniała.
05 -
Roztop pozostałe 300 g czekolady i rozprowadź ją na stwardniałym orzechowym kremie. Od razu posyp cukierkami M&M’s peanut. Wstaw na chwilę do lodówki, by wszystko się ładnie związało.
06 -
Jak się wszystko ściśnie, połam na kawałki. Trzymaj w szczelnym pudełku.