→ Zboża i Bulion
01 -
480 ml bulionu z kurczaka
02 -
240 ml białego ryżu długoziarnistego
→ Przyprawy i Aromaty
03 -
2 łyżki oliwy z oliwek
04 -
1 mała cebula, drobno pokrojona
05 -
1 łyżka posiekanego czosnku
06 -
227 g passaty pomidorowej
07 -
½ łyżeczki soli
08 -
½ łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu
09 -
1 łyżeczka mielonego kuminu
10 -
1 łyżeczka suszonej kolendry
11 -
Przyprawa do steku z Montreal, według uznania
→ Białko
12 -
450 g polędwicy wołowej, pokrojonej w plasterki
→ Tłuszcze i Nabiał
13 -
2 łyżki masła
14 -
Sos serowy typu queso blanco, do polania wedle potrzeby
→ Dodatki i Podanie
15 -
Świeża posiekana kolendra
16 -
Pszenne tortille, do podania