01 -
Na dużej patelni rozpuść masło z solą na średnim ogniu.
02 -
Wsyp rozmrożone ziemniaki na patelnię. Dodaj sól i pieprz. Mieszaj od czasu do czasu aż będą złote i chrupiące.
03 -
Przesuń ziemniaki na bok patelni. Połóż kiełbasę na wolne miejsce i smaż aż się ładnie zarumieni i będzie dobrze ugotowana.
04 -
Dorzuć pokrojoną szynkę, cebulę i czerwoną paprykę. Smaż razem aż warzywa zmiękną i połączą się smaki.
05 -
Wymieszaj dokładnie ziemniaki z mięsem i warzywami, żeby wszystko było równomiernie rozłożone na patelni.
06 -
Posyp zawartość patelni startym serem cheddar i poczekaj aż się roztopi całkowicie.
07 -
Podawaj gorące danie od razu, to najlepszy moment na smak i teksturę.