Brownie z owocami (Wersja do Druku)

# Składniki:

01 - 200 g gorzkiej czekolady.
02 - 175 g masła.
03 - 150 g białego cukru.
04 - 3 jajka.
05 - 175 g mąki pszennej typu 450.
06 - 2 łyżeczki proszku do pieczenia.
07 - 375 g gruszek.
08 - 100 g orzechów włoskich.

# Sposób Przygotowania:

01 - Nasmaruj formę i rozgrzej piekarnik do 180°C.
02 - Rozpuść masło i czekoladę w kąpieli wodnej.
03 - Ubij jajka z cukrem na puszystą masę.
04 - Wymieszaj masę jajeczną z czekoladą i masłem.
05 - Dodaj mąkę z proszkiem do pieczenia do mokrych składników.
06 - Wymieszaj 2/3 gruszek i orzechów z ciastem.
07 - Przełóż masę do przygotowanej formy.
08 - Na wierzchu ułóż pozostałe gruszki i orzechy.
09 - Wstaw do piekarnika i piecz przez 35 minut.
10 - Ostudź, a potem pokrój na kawałki.

# Uwagi:

01 - Idealne jesienne ciasto, które łączy soczyste gruszki z czekoladowym ciastem.